fbpx

Ugovor o Povjerljivosti

Датум на сила: 14 ноември 2019 година

Ugovor O Povjerljivosti

Transes работи на веб-страницата https://www.transeshairtransplant.com („Трансплантација на коса и козметичка хирургија“).

Оваа страница ве известува за нашите правила во врска со прибирањето, користењето и обелоденувањето на личните податоци кога ја користите нашата Услуга и за изборите што сте ги поврзале со тие податоци.

Ние ги користиме вашите податоци за да обезбедиме и подобриме Услугата. Со користење на услугата, вие се согласувате со собирање и користење на информации во согласност со оваа политика. Освен ако не е поинаку дефинирано во оваа Политика за приватност, термините користени во оваа Политика на приватност ги имаат истите значења како и во нашите Услови и правила, достапни од https://www.transeshairtransplant.com

 

Собирање и употреба на информации

Собираме неколку различни типови на информации за различни намени за да ги обезбедиме и подобриме нашите услуги до вас.

Видови собрани податоци

Лични податоци

Додека ја користите нашата услуга, можеби ќе ве замолиме да ни дадете одредени лични информации што можат да се користат за да ве контактираат или идентификуваат („Лични податоци“). Информациите за лична идентификација може да вклучуваат, но не се ограничени на:

 • И-мејл адреса
 • Име и презиме
 • Телефонски број
 • Адреса, држава, покраина, ZIP / поштенски код, Град
 • Колачиња и податоци за употреба

Податоци за употреба

Ние, исто така, може да собереме информации како Услугата е достапна и користена („Податоци за употреба“). Овие податоци за употреба може да вклучуваат информации како што се адреса на протокол на Интернет на вашиот компјутер (на пр. IP адреса), тип на прелистувач, верзија на прелистувачот, страници на нашата услуга што ја посетувате, времето и датумот на вашата посета, времето поминато на тие страници, уникатно идентификатори на уреди и други дијагностички податоци.

Податоци за следење и колачиња

Ние користиме колачиња и слични технологии за следење за да ја следиме активноста на нашата услуга и да чуваме одредени информации.

Колачињата се датотеки со мала количина на податоци што можат да содржат анонимен уникатен идентификатор. Колачињата се испраќаат до вашиот прелистувач од веб-страница и се чуваат на вашиот уред. Исто така, користените технологии за следење се светла, ознаки и скрипти за собирање и следење на информации и за подобрување и анализирање на нашата услуга.

Може да му наложите на вашиот прелистувач да ги одбие сите колачиња или да означува кога се испраќа колаче. Меѓутоа, ако не прифаќате колачиња, можеби нема да можете да користите некои делови од нашата услуга.

Примери на колачиња што ги користиме:

 • Колачиња за сесии.  Ние ги користиме колачињата за сесии за да работат со нашата услуга.
 • Колачиња за претпочитање.  Ние ги користиме предностите колачиња за да се запаметиме за вашите преференции и разни поставки.
 • Безбедносни колачиња.  Ние ги користиме безбедносните колачиња за безбедносни цели.

Употреба на податоци

Преносите ги користи собраните податоци за различни намени:

 • Да се ​​обезбеди и одржува Услугата
 • Да ве известам за промените во нашата услуга
 • Да ви овозможи да учествувате во интерактивни одлики на нашата услуга кога ќе изберете да го сторите тоа
 • Да се ​​обезбеди грижа за клиентот и поддршка
 • Да обезбедиме анализа или вредни информации за да можеме да ја подобриме услугата
 • Да се ​​следи употребата на услугата
 • Да се ​​детектираат, спречуваат и адресираат технички проблеми

Трансфер на податоци

Вашите информации, вклучувајќи ги и личните податоци, можат да бидат пренесени на – и одржувани на компјутери лоцирани надвор од вашата држава, покраина, земја или друга владина надлежност, каде законите за заштита на податоците може да се разликуваат од оние од вашата надлежност.

Ако се наоѓате надвор од Турција и изберете да ни дадете информации, ве молиме имајте предвид дека ние ги пренесуваме податоците, вклучително и личните податоци, во Турција и ги обработуваме таму.

Вашата согласност за оваа Политика на приватност проследена со поднесување на вакви информации претставува вашата согласност за тој трансфер.

Преносите ќе ги преземат сите чекори разумно неопходни за да се осигурат дека вашите податоци се третираат безбедно и во согласност со оваа Политика за приватност и нема да се изврши пренесување на вашите лични податоци во организација или земја освен ако не се воспостават соодветни контроли, вклучително и безбедноста на вашата податоци и други лични информации.

Обелоденување на податоци

Правни барања

Предавачите можат да ги откриваат вашите лични податоци со добра намера дека таквата акција е неопходна за:

 • Да се ​​почитува законска обврска
 • Да ги заштити и брани правата или имотот на Транс
 • За да се спречи или истражи евентуално злосторство во врска со Услугата
 • За да се заштити личната безбедност на корисниците на Услугата или јавноста
 • Да се ​​заштити од правна одговорност

Безбедност на податоците

Безбедноста на вашите податоци е важна за нас, но запомнете дека ниту еден метод на пренесување преку Интернет или метод на електронско складирање не е 100% сигурен. Додека ние се стремиме да користиме комерцијално прифатливи средства за да ги заштитиме вашите лични податоци, не можеме да ја гарантираме нејзината апсолутна безбедност.

Даватели на услуги

Можеме да вработиме компании од трети страни и поединци за да ја олесниме нашата услуга („Даватели на услуги“), да ја обезбедиме услугата во наше име, да извршуваме услуги поврзани со услугата или да ни помогнеме во анализирање на користењето на нашата услуга.

Овие трети страни имаат пристап до вашите лични податоци само за да ги извршуваат овие задачи од наше име и се должни да не ги откриваат или користат за друга друга цел.

Аналитика

Можеме да користиме услуги на трети лица за да ја следиме и анализираме употребата на нашата услуга.

 • Google Analytics Google Analytics е услуга за веб-аналитика понудена од Google која ја следи и пријавува сообраќајот на веб-страницата. Google ги користи собраните податоци за да ја следи и следи употребата на нашата услуга. Овие податоци се споделуваат со другите услуги на Google. Гугл може да ги користи собраните податоци за контекстуализирање и персонализирање на рекламите на сопствената мрежа за рекламирање. Може да се откажете од тоа што ја направивте вашата активност на Услугата достапна на Google Analytics со инсталирање на додаток за прелистувач за избор на Google Analytics. Додатокот спречува JavaScript на Google Analytics (ga.js, analytics.js и dc.js) да споделуваат информации со Google Analytics за активност за посети. За повеќе информации за практиките за приватност на Google, посетете ги Google за приватност и услови веб-страница:  https://policies.google.com/privacy?hl=en

Линкови до други страници

Нашата услуга може да содржи врски до други страници со кои не управуваме нас. Ако кликнете на врската од трета страна, ќе бидете насочени кон страната на третата страна. Силно ве советуваме да ја разгледате Политиката за приватност на секоја страница што ја посетувате.

Немаме никаква контрола над и не превземаме никаква одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на веб-страниците или услугите на трети страни.

Детска приватност

Нашата услуга не адресира никого под 18 години („Деца“).

Ние свесно не собираме информации за лична идентификација од никого под 18-годишна возраст. Ако сте родител или старател и сте свесни дека вашите деца ни ги доставиле личните податоци, ве молиме контактирајте со нас. Ако станеме свесни дека собравме лични податоци од деца без потврда за родителска согласност, преземаме чекори за да ги отстраниме тие информации од нашите сервери.

Промени во оваа политика за приватност

Ние може да ја ажурираме нашата политика за приватност од време на време. Ние ќе ве известиме за какви било промени со објавување на новата Политика за приватност на оваа страница.

Ние ќе ве известиме преку е-пошта и / или видно известување за нашата услуга, пред промената да стапи на сила и да го ажурираме „датумот на важење“ на врвот на оваа Политика за приватност.

Ве советуваме периодично да ја прегледувате оваа Политика за приватност за какви било промени. Промените во оваа политика за приватност се ефективни кога ќе бидат објавени на оваа страница.