fbpx

O Nama

O Nama

Transs Hair Transplantation е меѓународна организација која работи во секторот за трансплантација на коса од 2010 година, со крајна цел да обезбеди најсовремени, сигурни, квалитетни и доверливи медицински услуги. Со нашиот пристап со сеопфатна услуга, сите организации се спроведуваат за лекувањето да биде пријатен процес особено за нашите пациенти во странство.

Обезбедуваме услуга во полноправна болница, со професионални и искусни тимови, во стерилна средина. Како што наведовме во нашата ценовна политика, не преземаме никаква дополнителна исплата освен цената на пакетот.

Ви посакуваме убаво и уникатно искуство на патување додека се ослободувате од вашите естетски грижи.

"Kako Mozemo Uzeti Rezervaciju?"

Uz iskustvo koje smo stekli kroz mnoge transplantacije kose od našeg servisa, naš tim pomaže našim stranim pacijentima širom svijeta.